preloader
Edit

Contact

Albirea dintilor, ce ar trebui sa stim?

 Albirea dintilor, ce ar trebui sa stim?

Obiceiurile noastre zilnice, fumatul, anumite alimente sau medicamente dar si inaintarea in varsta ne vor schimba la un moment dat culoarea dintilor care usor usor se vor ingalbeni.

Sigur ca putem incerca sa contrabalansam prin consumul de alimente care ne vor ajuta sa albim dintii (kiwi, capsuni, morcovi, mere) dar mai devreme sau mai tarziu  ne vom gandi la o metoda profesionala de albire a dintilor, intr-un cabinet stomatologic.

Primul lucru pe care trebuie sa il afli este daca ar fi indicat sa iti albesti dintii iar asta se poate stabili in cadrul unui consult. Poti descoperi ca exista propbleme ale dintilor sau gingiilor care trebuiesc rezolvate inainte de aceasta interventie altfel solutiile folosite in procesul de albire pot sfarsi in interiorul dintelui iar asta va cauza alte probleme. Acesta este un motiv serios pentru care nu iti recomandam sa incerci solutii DIY (do it yourself), acasa mai ales daca dintii sau gingiile tale au sensibilitati, poti avea carii, retractie gingivala, probleme ale smaltului sau eventuale alergii.

In clinica noastra din Pitesti albirea dentara se face intr-un cadru sigur, fara a afecta in nici un mod integritatea dentara, cu echipamentele potrivite si rezultate uimitoare.